Zi nefastă în ceea ce privește circulația rutieră atât pe șoselele naționale, cât și pe autostrada Arad-Timișoara. Două accidente au avut loc marți, în ambele cazuri fiind vorba de autoaccidentare. Două mașini s-au răsturnat după ce șoferii au pierdut controlul asupra direcției de deplasare. Din fericire, nicio persoană nu a suferit răni grave, însă pagubele materiale produse sunt însemnate. Un autoturism s-a răsturnat pe Calea Aradului din Timişoara, maşina ieşind în decor şi oprindu-se într-un şanţ. La locul accidentului au intervenit de urgenţă echipaje ale ISU Timiş (o autospecială cu modul de descarcerare şi cinci subofiţeri de la Detaşamentul 1, scrie renasterea.ro. Potrivit ISU Timiş, două persoane aflate în autoturism ar fi suferit răni uşoare şi au refuzat transportarea la spital.

Accidentul rutier de pe Calea Aradului din Timișoara a avut loc marți la prânz. Inspectoratul pentru Situații de Urgență Timiș a fost solicitat să intervină, după ce două persoane s-au răsturnat cu mașina într-un șanț de pe marginea drumului. ,,La locul intervenției s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și 5 subofițeri din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Timișoara și o ambulanță SAJ”, au declarat reprezentanții ISU Timiș, pentru banatulazi.ro. Din fericire, victimele nu au rămas încarcerate și nu au suferit răni grave, refuzând totodată și transportul la spital.

De asemenea, un grav accident de circulație a avut loc marți dimineață, pe autostrada Timișoara-Arad. Accidentul  s-a produs din cauza unei șoferițe în vârstă de 63 de ani. Potrivit ziuadevest.ro, ea circula la volanul unui autoturism Nissan, dinspre Lugoj spre Arad. La un moment dat, în zona localității Remetea, femeia a pierdut controlul volanului. Mașina s-a lovit de parapetul exterior, a ricoșat în cel median, iar ulterior s-a răsturnat pe șosea, pe banda a doua. În urma impactului atât șoferița cât și soțul ei în vârstă de 61 de ani, pasager pe scaunul din dreapta, au suferit răni ușoare și au fost transportați la spital pentru investigații medicale. Din cauza accidentului circulația pe sensul de mers spre Arad a fost blocată pe cele două benzi de mers însă a fost deviată pe banda de urgență.

accidente1

Recomandările redacției