Zi perfectă pe Bega! Și UTA Under 17 a câștigat derby-ul cu Poli

0
188

FOTO (UTA Media Design)

Dacă în competițiile de seniori lucrurile scârțâie în acest sezon, la campionatele de juniori Elite „Bătrâna Doamnă” e șefă. Duminică, la Timișoara, ambele echipe „alb-roșii” au câștigat derby-urile cu ACS Poli fără să primească gol.
Dacă despre succesul juniorilor mari am relatat deja, să spunem că trupa lui Bogoșel și Petcuț și-a adjudecat partida cu „alb-violeții” cu 2-0. Totuși, în prima parte, lucrurile nu au stat prea bine pentru arădeni, care au riscat să primească gol la două situații clare pentru gazde, dar Rafael Zamfir a fost providențial. Până la pauză, la finalizare pentru „alb-roșii” a apărut doar Luca Bodri, dar fără succes.
Fața partidei s-a schimbat total la reluare. Având vântul de partea lor, arădenii au trecut în avantaj încă din minutul 43. Nick Faur a executat cu efect o lovitură de colț și l-a surprins pe portarul advers. Deta, Gruiescu și Faur au trecut pe rând pe lângă golul de 0-2, ce avea – totuși – să vină de la Toma Bodri. Fratele acestuia a centrat de pe dreapta, Faur a prelungit balonul cu capul, iar Toma a rămas singur și a înscris cu latul.
„Trebuie să recunoaștem că nu am făcut o primă parte foarte bună. Dimpotrivă. Îi datorăm lui Zamfir scorul de 0-0 de la pauză. Apoi, însă, am dominat clar meciului, am fost mai proaspeți din punct de vedere fizic și, pe lângă cele două goluri, am mai avut și alte ocazii. Ne bucurăm de acest succes, când pierzi un singur meci și mai faci un egal în 11 meciuri, pe undeva e normal să fi printre primii. Le-am și spus băieților, victoriile aduc victorii, mai ales aceasta, din derby, ne obligă și mai mult. Avem un program foarte încărcat până la finalul anului, iar noi avem un lot destul de redus din punct de vedere numeric, însă trebuie să strângem din dinți și să rămânem cu picioarele pe pământ. Se știe că e mai ușor să ajungi sus, decât să te menții acolo, e o provocare plăcută pentru noi această poziție din clasament”, a menționat Costel Bogoșel, antrenorul UTA-ei Under 17 alături de Mihai Petcuț.
Zamfir – Deliman, Sabău, Onuțan, Frai – T Bodri (Țuța), L. Bodri – Dumitru (Deta, Stan), Petcuț, Gruiescu (Covaci) – Faur (Obrad) a fost echipa aliniată de „alb-roșii” în derby-ul cu ACS Poli.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.