Evident, este o glumă. Cei de la Times New Roman au găsit să facă haz de necaz de cozile infernale provocate de numărul uriaș de români care se întorc în țară și de excesul de zel al autorităților care în loc să găsească soluții de fluidizare a traficului, caută nod în papură.

„Iritați de lunga așteptare pentru intrarea în România, mii de români și-au pierdut azi răbdarea în vama Nădlac și au decis să înceapă pregătirile pentru masa de Crăciun. Aproximativ 15.000 de români au ieșit din mașini, au scos porcul din portbagaj și s-au apucat să-l taie.

„Nu e vina mea să m-a prins Ignatul în Vamă“, spune un român venit din Italia. „Ar însemna să-mi bat joc de porc dacă nu-l tai azi. Tradiția spune că de mâine încolo nu mai e bine să tai porcul, că o să se abată o mare năpastă asupra ta: șoricul nu va avea niciun gust iar cârnații vor avea gust de broccoli.“

Valul de români care taie porcul în vama Nădlac a complicat și mai tare situația. Atrași de mirosul îmbietor de porc pârlit, vameșii au abandonat toată activitatea și s-au dus și ei să stea lângă porcii care sunt tăiați. În acest moment mai lucrează un singur vameș, care e fie vegan, fie are Covid și și-a pierdut mirosul”, glumesc cei de la Times New Roman.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției