utadamLa începutul acestei săptămâni, „oficialii” grupărilor clasate pe primele locuri în cele două serii a eșalonului secund vor trece pragul Casei Fotbalului pentru a-și susține dosarele de licențiere pentru Liga 1. În condițiile în care trei dintre două dintre formațiile de mare tradiție în România, Rapid și U. Cluj, plus CS Turnu Severin, au picat deja examenul, este de așteptat ca și unele grupări din liga secundă să aibă probleme în acest sens. „După cum am spus și acum o lună de zile, sunt cluburi care mai aduc completări la dosarele de licențiere. Se va lua o primă decizie în această săptămână, iar eventualele recursuri se vor judeca până pe 19 mai, parcă”, a precizat Gheorghe Constantin.
Directorul executiv al „Bătrânei Doamne” mai crede cu adevărat în prelungirea contractului de muncă al lui Patrice Feussi. „În momentul în care condu­cerea noastră va prezenta acea garanție la Finanțe și obține avizul de eșalonare a datoriilor la stat, jucătorul va fi rezolvat în 5 minute. E normal ca antrenorul să-l vrea din nou în echipă, căci Patrice s-a dovedit a fi un fotba­list important pentru UTA”, a adăugat „oficialul” arădenilor.
În altă ordine de idei, „alb-roșii” au programate două partide amicale vineri, pentru ca următorul meci de campionat, cel de acasă cu FC Maramureș, să se dispute vineri, 24 mai, cel mai probabil de la ora 18.

Recomandările redacției