OLYMPUS DIGITAL CAMERAZilele Aradului, ediţia 2013, vor continua, miercuri, Primăria pregătind pentru această zi mai multe activităţi cultural artistice care vor fi susţinute de solişti, formaţii şi ansambluri din oraşul maghiar Pecs, oraş înfrăţit cu Aradul.
Astfel, miercuri, de la ora 17.00, la Sala Clio va fi vernisată expoziţia de fotografie „Cadou primit din cer pentru Pecs”.
De la ora 18.00, este programat să înceapă un spectacol muzical pentru copii la Sala Marionete a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad. De la ora 18.30, în Parcul Mihai Eminescu din spatele Palatului Administrativ va avea loc un concert cu fanfara oraşului Pecs, după care, în aceeaşi locaţie, de la ora 19.30 va putea fi urmărit un program de dansuri tradiţionale din Pecs. De la ora 20.00, pe scenă vor urca membrii Ansamblului Zengo care vor susţine un program de cântece populare, iar de la ora 20.30 spectatorii vor putea urmări un nou program de dansuri. Programul susţinut de artiştii din Pecs la Arad se va încheia cu un concert de muzică pop cu formaţia Bros Ormester.
Între orele 10.00-22.00 în Parcul Copiilor „Aventura voinicilor” din zona Sălii Polivalente va funcţiona un parc de distracţii pentru copii.  (Ş.M.)

Recomandările redacției