Zilele orașului Sântana, prilej de petrecere și voie bună

0
237

afis Santana(

La sfârșitul acestei săptămâni, mai precis în zilele de 3,4 și 5 iulie, locuitorii orașului Sântana și satului aparținător Caporal Alexa –împreună cu oaspeții lor – vor avea ocazia să petreacă împreună ore de neuitat la sărbătoarea în aer liber intitulată simplu „Zilele orașului Sântana“. Organizatorii manifestării devenită de-acum tradițională – Primăria și Consiliul Local Sântana – au pregătit momente artistice și sportive pe gustul tuturor.

Astfel, vineri va avea loc o manifestare cu totul deosebită dedicată unor localnici ce sărbătoresc în acest an… nunta de aur. Va putea fi admirată de asemenea și o expoziție de fotografie și caricaturi și va fi lansată și o carte dedicată pompierilor. Sâmbăta va fi dedicată competițiilor sportive iar seara de la ora 19 pe terenul de sport al Școlii Gimnaziale „Sfânta Ana“ va avea loc un corolar de dans și muzică prezentat de Andreea Weiss cu câțiva invitați speciali.

Duminica va debuta cu tradiționala expoziție de animale iar seara, de la ora 18 va avea loc frumoasa Paradă a portului popular urmată de un bogat program folcloric. Sărbătoarea se va încheia cu un foc de artificii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.