Zilierii vor fi înregistrați doar în Registrul electronic de evidență

0
776

Din 25 iulie 2020, intră în vigoare Ordinul nr.1140 emis de Ministerul Muncii și Protecției Sociale pentru aprobarea Metodologiei de întocmire și transmitere a Registrului electronic de evidență a zilierilor, precum și înregistrările care se efectuează în acesta.

ITM Arad informează persoanele interesate că registrul se completează de către beneficiar sau împuternicitul acestuia cu ajutorul aplicației informatice pentru dispozitive mobile ,,Inspecția Muncii” , distribuită în mod gratuit, aplicația informatică fiind disponibilă, în funcție de sistemul de operare al dispozitivului mobil, prin accesarea aplicațiilor PlayStore sau AppStore.

Deasemenea, pentru înființarea registrului, beneficiarul obține nume de utilizator și parolă de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Arad.

Procedura de obținere a numelui de utilizator și a parolei se regăsește pe site-ul oficial al ITM Arad, unde la secțiunea ,,Formulare” se regăsesc și formularele necesar a fi completate.

„Beneficiarul sau persoană împuternicită de către acesta, va completă în Registru, în ordine cronologică, toți zilierii care prestează pentru acesta activități necalificate cu caracter ocazional, transmiterea on line efectuându-se zilnic, înainte de începerea activității fiecărei persoane care urmează să se afle în raport de muncă cu Beneficiarul, precum și lunar în cazurile prevăzute la art. 8 alin.(2) și art.1311 din Legea nr.52 / 2011.

Termenul de eliberare a numelui de utilizator și a parolei este de o zi lucrătoare de la dată primirii solicitării”, ne informează cei de la biroul de presă al ITM Arad.

Beneficiarii se pot adresa pentru obținerea numelui de utilizator și a parolei la sediul ITM Arad sau la adresa de email [email protected].

Corina Henegar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.