curcubeuDirecția de Dezvoltare și Asistență Comunitară a organizat în data de 2 iunie 2014 o acțiune care se încadrează în manifestările dedicate Zilei internaționale a copilului.

Acțiunea s-a derulat la sediul Complexului Curcubeu, situat pe str. Cuza Vodă nr. 1.

La acțiune au participat toți copiii din cadrul complexului și elevi de la Școala generală nr 2 din Arad.

Evenimentul a cuprins un program artistic organizat de copii, poezii, cântece, dansuri și picturi pe forme din ghips, care reprezintă simboluri din natură – flori și animale, care le vor păstra ca amintire.

De asemenea s-a organizat un campionat de fotbal și de ping-pong, între clase. Copiii au beneficiat de pachete cu dulciuri și rechizite școlare (ghiozdane şi penare echipate cu instrumente de scris).

Ca o continuare a acestei acțiuni Direcția de Dezvoltare și Asistență Comunitară Arad le-a oferit copiilor care beneficiază de masă caldă din cele 6 şcoli arădene pachete cu dulciuri, cu ocazia Zilei internaționale a copilului.

Prin intermediul acestor acțiuni, DDAC Arad face demersuri pentru a ameliora situația copiilor aflați în stare de risc social, oferind măcar un strop de culoare și bucurie pentru acești copii.

Recomandările redacției