Parcul Natural Lunca Mure­șului are o zi în care este sărbătorit, în fiecare an. Sâmbătă, pe 4 august sunt așteptați iubitorii zonei Ceala, pentru a marca împreună cu organizatorii evenimentul. Programul zilei va fi unul deosebit, pentru toate vârstele, copiii și tinerii îndeosebi urmând să aibă parte de o serie de concursuri, ateliere, jocuri și surprize ce se vor lăsa cu premii. Evenimentul va avea loc la Centrul de Vizitare Ceala, între orele 10.00 – 17.00.
Astfel, pe scena amenajată în zona Centrului de Vizitare Ceala va urca trupă arădeană Old Lady’s Band, la final, nu înainte de programul Palatului Copiilor. Ca în fiecare an, tinerii și copii vor putea să se dea pe tiroliană, să tragă cu arcul și să participe la concursurile de biciclete. De asemenea, vor fi ateliere de creație și alte concursuri, iar plimbările cu poneii vor fi la ordinea zilei. Cercetașii României, Centrul local – Cercetații României „Phoenix” au pregătit activități precum jocuri de cecetași în echipe și altele.
Organizatorii promit o zi deosebită în care și familiile se pot bucura de aer liber, în mijlocul pădurii aflate atât de aproape de casă. Oricine este binevenit.
(S.S.)

Recomandările redacției