A cincea ediţie a „Zilei familiei” se va desfășura mâine, în Parcul Aventura Voincilor.
Organizatorii evenimentului, Primăria Municipiului Arad, prin Centrul Municipal de Cultură pregătesc și pentru ediția din acest an un program de câteva ore pentru copii, părinţi și bunici din care nu vor lipsi spectacolele, atelierele creative, poveştile și concursurile.
Programul va începe la ora 16.00, când în parc sunt programate întreceri sportive între familii: alergare în saci, tras de funie, badminton şi baschet (streetball), mini-fotbal, desene pe asfalt, concurs de role. Programul artistic va fi asigurat de elevii Colegiului de Arte „Sabin Drăgoi“ din Arad și de elevii care frecventează cercurile de muzică și dansuri de la Palatul Copiilor.
Pentru cei mici este programat spectacolul de marionete „Fata babei și fata moșneagului“. Fiecare copil care va participa la Ziua Familiei va primi câte un cadou, constând din fructe, articole promoționale personalizate și diplome.
Ziua Internațională a Familiei este o sărbătoare a comunităţii şi este marcată, în fiecare an, în întreaga lume, în preajma zilei de 15 mai. A fost proclamată de Adunarea Generală a Organi­zației Națiunilor Unite, în anul 1993, cu scopul de a sensibiliza opinia public și de a sublinia importanța familiei.
(I.P.)

Recomandările redacției