Pe platoul din faţa Palatului Admi­nistrativ a avut loc luni un eveniment festiv prilejuit de sărbătoarea naţio­nală “Ziua Imnului”.
La festivitate a participat Prefectul Judeţului Arad, Cosmin Pribac, alături de şefii structurilor M.A.I. din judeţul nostru şi de reprezentanţi ai instituţiilor deconcentrate.
Festivitatea a fost deschisă cu un ceremonial religios oficiat de ÎPS Ti­motei, Arhiepiscop al Aradului.
A urmat o alocuţiune despre simbolistica versurilor Imnului Naţional al României rostită de muzeograful Dan Ivaşcu. Apoi, au prezentat un program de dansuri populare ansamblurile: Doina Mureşului, Ansamblul de dan­suri al Ligii Pensionarilor din Municipiul Arad, precum şi Ansamblul „Zărandul” al Palatului Copiilor.
„Am participat la un moment festiv organizat cu ocazia Zilei Imnului Naţional, o sărbătoare de importanţă deosebită prin care ne celebrăm unul din cele mai importante simboluri naţionale. Am asistat la un spectacol folcloric frumos, susţinut de dansatori de toate vârstele pe care îi felicit şi cărora le mulţumesc pentru prestaţie”, a declarat prefectul judeţului Arad, Cosmin Pribac.
Festivitatea s-a încheiat prin intonarea Imnului de Stat al României, „Deşteaptă-te Române”.

Recomandările redacției