Ziua Porţilor Deschise la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Arad

0
131

Miercuri, 20 aprilie, începând cu ora 11.00, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, va avea loc evenimentul Ziua Porţilor Deschise.

Manifestarea este planificată să aibă loc în cadrul activităților stabilite pentru perioada 18-22 aprilie, în cadrul Programului „Școala altfel. Să știi mai multe, să fii mai bun!”.

Pentru Ziua Porților Deschise, jandarmii arădeni au pregătit exerciţii demonstrative, specifice misiunilor pe care le desfăşoară şi exerciţii cu câinii de serviciu. Vor fi organizate, de asemenea, standuri în care se va prezenta tehnica din dotarea subunităților, materiale de intervenţie şi de comunicaţii.

„Cei ce îi vor vizita pe jandarmi vor putea viziona imagini video cu misiuni și activităţi specifice jandarmeriei şi alte aspecte de interes. Persoanele care doresc să urmeze o carieră în jandarmerie, se vor putea documenta cu privire la oferta de şcolarizare în instituţiile militare de învăţământ, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, lt. col. Emilia Fînaţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.