„Ziua Satului Turnu“ își va derula sâmbătă, a VI-a ediţie

0
217

zi turnuObiceiul ultimilor ani de a marca sărbătorește zilele satelor s-a bucurat de aprecierea oamenilor, care, an de an, participă în număr tot mai mare la ele. Aceste ocazii în care aproape tot satul petrece împreună recuperează oarecum terenul câștigat de „sociali­zarea“ pe internet la care se adaugă și plăcerea de a sta afară.
În această sâmbătă, în sa­tul Turnu (aparținând de ora­șul Pecica) va avea loc o ast­- fel de sărbătaore. Primăria Oraşului Pecica şi Consiliul Local Pecica au pregătit – și la această a șasea ediție a Zilei Satului Turnu – un program care să fie pe placul tuturor. Astfel, acesta va începe la ora 17 cu o Slujbă ecumenică, festivă la Biserica Ortodoxă-Sârbă, după care va putea fi admirată o expoziție de fotografii vechi.
La ora 18,30 va fi deschiderea festivă și salutul primarul oraşului Pecica, Petru Antal, după care va urma un spectacol deosebit. Din acesta spicuim: Formaţia Kis Gyöngy­- virág din Dorobanţi; Programul Copiilor de la grădiniţa şi şcoala din sat. Vor urma formaţiile: de dans modern Forever, Napraforgó din Peregul Mic, Suferini (sârbă) din Bătania, Torneana, Romaflores din Pecica, Păstrătorii Tradiţiei din Pecica și apoi interpretul Ştefan Muntenaş cu formaţia. Seara se va încheia cu un foc de artificii.
(F.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.