Ziua Turismului Arădean – succes bifat de administrație

0
275

Ziua Turismului Arădean – un eveniment inedit ințiat în acest an de administrație a fost un succes. Organizat pe Ştrandul Neptun, acesta a strâns sute de vizitatori la expoziția de la intrarea la ștrand. Pentru tineret, noaptea a fost albă, ștrandul găzduind o petrecere.
Pentru participarea la Ziua Turismului au dat curs invitației Consiliului Județean,  mai multe primării, zeci de expozanți, ONG-uri, agenții de turism și ansambluri populare. Aceștia au pre­- zentat diferite produse – de la cele alimentare tradiționale, vinuri, produse de artizanat, articole de îmbrăcăminte cu specific popular – la o serie de materiale și ghiduri de prezentare a atrac­țiilor județului – obiective importante, lăcașe de cult, cetăți, Drumul Vinului și alte zone deosebite din județ,
„Succesul acestui eveniment m-a convins să perseverăm și să revenim în curând cu o altă activitate similară. Parteneriatul Consiliului Judetean cu Primăria si Recons, Centrul Municipal de Cultură și Centrul Cultural Județean a funcționat foarte bine. Mul­țumesc tuturor celor implicați!”, a spus Iustin Cionca, președintele Consiliului Jude­țean Arad.
Ziua Turismului Arădean a avut un program pentru toate gusturile, astfel că tinerii au avut parte de un eveniment estival deosebit – o petrecere organizată în zona bazinelor de la Ştrandul Neptun.
Astfel, în seara Zilei Turismului Arădean a avut loc Pool Party, fiind amenajată o scenă completată de un iluminat arhitectural deosebit şi două baruri foarte mari, unul dintre ele (AQUA BAR) fiind funcţional chiar în interiorul bazinului mijlociu. În zona celui de-al doilea bar, cei prezenți s-au putut delecta în zona de lounge .
Invitatul special al Arad Pool Party a fost Andre Rizo, un Dj cunoscut care mixează în cele mai mari cluburi.
După un asemenea succes, organizatorii vor să pună la punct un alt eveniment de acest gen.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.