Zoltan Lovas redeschide porțile Teatrului Clasic „Ioan Slavici”

0
151

Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad își redeschide porțile pentru public cu un spectacol special, „pe măsura bucuriei reîntâlnirii cu spectatorii”, după ieșirea municipiului din scenariul roșu. Este vorba despre un moment inedit, o întâmplare teatrală în premieră – „One (Wo)Man Show” cu și de Zoltan Lovas – la care arădenii pot participa la 30% din capacitatea sălii.

„Spectacolul pe care vi-l propun e de fapt o întâlnire…. cu viața mea. Am 50 de ani în buletin, 25 de ani de scenă și 100 de roluri. Din toate acestea, strânse laolaltă, s-a născut…cel mai greu spectacol al meu. Pentru că nu e ușor deloc să îți pui sufletul pe tavă, într-un exercițiu de sinceritate absolută” , spune actorul Zoltan Lovas.

Spectacolul „One (Wo)Man Show”  este structurat în patru părți dinstincte: istorii din studenție , morțile pe care le-a trăit pe scenă, rolurile în care și-a arătat trupul gol în fața publicului și travestiurile pe care le-a jucat de-a lungul timpului.

„Sunt povești, frânturi de amintiri și senzații foarte personale. Pot spune că am revenit… la mine însumi. E viața mea. Îmi place să cred că ce a ieșit nu are nimic melodramatic și că publicul va simți bucuria cu care joc și… dăruiesc.” , mai spune Zoltan Lovas

Echipa artistică a noului proiect este completată de Irina Chirilă (decor), Lucian Moga (light design) și Laurian Popa (design afiș). Spectacolul este realizat cu sprijinul Mix Studio. 

Publicul va avea parte de două reprezentații cu statut de premieră: prima – sâmbătă, 8 mai, de la ora 19.00, iar cea de doua – duminică, 9 mai, tot de la șapte seara. Ambele spectacole sunt găzduite de Sala mare a TCISA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.