„Zona” Beliu: CS Ineu nu a pierdut șansa să se califice în finala județeană la futsal

0
281

De la începutul anului, CS Ineu a câștigat două turnee de sală organizate de Asociația Județeană de Fotbal. După Memorialul „Nicolae Ardelean”, zărăndanii și-au adjudecat și „zona” campionatului județean de futsal, disputată, duminică, la Beliu. Nu a fost deloc o plimbare pe bulevard pentru elevii lui Cristi Sculici (plecat la București), care au pierdut un meci în grupe, au luat trei goluri în semifinală și trofeul l-a luat doar după loviturile de departajare.
Dar iată, alăturat, tabloul competiției, arbitrată de Ciprian Pătroi (chiar de ziua lui), Sebastian Mako și Marian Codrea și supervizată de Andras Mako:


Campionii au revenit de la 0-2
Așadar, marea finală s-a jucat între vecinii din Bogsig și Ineu. Divizionara a cincea a început tare, s-a dus la 2-0 prin reușitele șui Udrescu și Horga, dar chiar bocsiganul Ineului, Dan Mâneran, a restabilit egalitatea. Finala a avut nevoie de lovituri de departajare, Ineului ajungându-i reușitele aceluiași Mâneran și Spătaru. Așadar, în formula: Andrei Tulcan, Georgian Hulbăr, Dacian Zdrențan, Florentin Spătaru, Dan Mâneran, Sergiu Balaci, Sergiu Bărdan, Claudiu Șulumberchian și Teodor Mihuț și-au luat biletele pentru finala competiției de futsal. „Fiindcă am avut o săptămână în care am încărcat mult pe partea fizică, iar sâmbătă am avut și amical cu Cermeiul, inițial am dorit să ne prezentăm cu juniorii la Beliu. Dar, am strâns cum am putut rândurile, am mai și pierdut, am trăit periculos în finală, dar, una peste alta, cred că am câștigat meritat competiția. Trebuia să ne respectăm blazonul, ca să zic așa, căci acum doi ani am fost campioni județeni în sală, iar iarna trecută am jucat finala. La fel și acum, ne propunem să terminăm cât mai sus, neapărat pe podium”, spune Georgian Hulbăr, căpitanul Ineului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.