Zona Boul Roșu continuă să uimească

2
774

Totul a început cu câteva săptămâni în urmă când foarte mulți locuitori din zona Boul Roșu și nu numai au început să se plângă cum să toată acea parte a orașului este asaltată de oameni fără adăpost și de persoane care folosesc diferite substanțe care îi transformă într-un soi de „oameni zombie“.

Ieri, aceeași poveste, aceleași nemulțumiri. Trecătorii de prin Boul Roșu trebuiau să se confrunte cu un bărbat care părea că în orice moment va cădea din picioare. La început dormea în picioare în mijlocul străzii, apoi a fost văzut stând pe marginea unul gard și continuându-și somnul.

Din nefericire, arădenii au început să se obișnuiască să trăiască înconjurați de astfel de persoane și chiar dacă temerile le-au fost inlocuite de obișnuință, tot nu se pot acomoda cu gândul că unii trăiesc așa și umblă fără nici o problemă printre copii.

Nefiind foarte clar modul în care cei care consumă astfel de substanțe reacționează, cetățenii încă așteaptă să se ia măsuri, să se facă o secție de poliție și în Boul Roșu și să se înmulțească patrulele de polițiști care să remedieze problemele de acest gen cât mai repede cu putință.

Sursă: Mihaela Bercea

2 COMENTARII

  1. Puneti mana si sunati la 112, unde va e spiritul civic, mai bine treceti pe langa el si mergeti repede si va bagati in casa si scrieti pe facebook. Bravooo ce stire de senzatie ati facut…. Inceredibil ce cetateni adevarati sunteti… Vai de capul vostru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.