cautariÎn cursul zilei de marţi, anchetatorii care cercetează dispariţia omului de afaceri Abel Apostol, au ajuns până la Şofronea. Deşi ancheta decurge în cel mai strict secret, oamenii legii refuzând să mai ofere vreo informaţie, se pare că anumite indicii au condus până la localitatea situată la zece kilometri de Arad.
În cursul zilei de ieri, însă se pare că anchetatorii au rămas fără indicii, renunţân­du-se cel puţin pentru o zi la căutarea omu­lui de afaceri, care se pare că a fost victima unei crime foarte bine pusă la punct.
Abel Apostol, în vârstă de 55 de ani, a fost văzut ultima oară în seara zilei de miercuri, 1 mai, în jurul orei 21.00, chiar în incinta bazei sale sportive. Familia a mai precizat că avea toate actele de identitate asupra lui.
Apropiaţii lui Abel Apostol au mai declarat la Poliţie că acesta a stat la o masă, la Complexul „Riviera”, certându-se cu asociaţii săi, aspect pe care aceştia din urmă l-au negat însă. După ce a fost declarat dispărut de fiul său, Albert, poliţiştii au demarat căutările pentru găsirea omului de afaceri. Inspectoratul de Poliţie Judeţean l-a dat în urmărire naţională şi internaţională pe omul de afaceri Abel Apostol, însă nici până la această oră nu se ştie nimic cu exactitate. (A.C.)

  • muresanu spune:

    Căutaţi-l bine de tot. Precis zace pe fundul unei ape legat de picioare cu greutăţi! Luaţi mai de scurt angajaţii lui Buleu,pe acei moldoveni. Poate ştiu ceva. Cred că d-l Abel Apostol nu mai este printre cei vii. În acest caz, Dumnezeu Atotputernicul să-l odihnească.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției