Național Sebiș își punea mari speranțe într-un rezultat bun în „fieful” Pandurilor, dar avea să facă – poate – cel mai slab meci al turului de campionat. Oltenii au mulțumit și, marcând rapid două goluri, au luat punctele ce îi îndepărtează de zona fierbinte a clasamentului.
Antrenorul formației de pe Cri­șul Alb s-a declarat foarte dezamăgit de evoluția jucătorilor săi. „Am jucat foarte slab, dar asta pentru că am avut atitudine de echipă mică. Am intrat pe vârfuri în teren, iar asta ne-a cos­tat primirea a două goluri în decurs de 20 de minute. Ca și la Timișoara și Cugir, am luat ne­permis de ușor goluri în debut de meci, parcă ținem cu tot dinadinsul să le facem cadouri adversarilor. Degeaba revenim apoi în joc, dominăm teritorial și ne creăm și ocazii, cum a fost și azi (n.a. vineri), căci erorile flagrante din debut cântăresc enorm.  Am avut situați bune de poartă, inclusiv o bară, dar nu meritam mai mult. Probabil, jucătorii au considerat că au realizat deja prea mult în acest tur. Din păcate, mentalitatea tipic româ­nească își spune cuvântul și încheiem destul de urât acest an”, consideră Călin Cojocaru.
Pe de altă parte, tânărul tehnician nu consideră că echipa sa a ieșit defintiv din lupta pentru locul 1. „Probabil, se vor face 8 puncte între noi și Poli, dar nu dezar­măm. Mai sunt destule partide în retur, jucăm acasă împotriva lui ASU, Cugir și Ighiu, dacă le învingem suntem în cărți. Vom lupta până la capăt, însă cu câteva întăriri. Unii pleacă, alții vin, sperăm să fim inspirați în alegerile ce vor urma”, a adăugat Cojocaru, care-și va ține în priză jucătorii toată săptămâna, când am putea afla și primele „divorțuri” din tabăra Naționalului.
Dincolo de acestea, se mai zvo­nește și despre o trecere a golghe­terului Gelu Velici în curtea UTA-ei, dar Călin Cojocaru nu dorește să aprofundeze subiectul în acest moment.

Recomandările redacției