Compania INTECO HOLDING se extinde și deschide la Horia una dintre cele mai moderne stații de betoane din județul Arad. Stația de Betoane mobilă – SC INTECO HOLDING SRL se va deschide pe data de 10 aprilie și este situată în apropiere de Horia, pe drumul județean 709 Arad – Șiria.

Obiectivul principal al Stației mobile de Betoane este controlul calității, pentru a oferi clientului o garanție reală a calității produselor noastre. Înființarea stației vine ca răspuns la cerințele clienților, așteptări care sunt tot mai mari în privința calității produselor. Tocmai din acest motiv, calitatea superlativă a produselor și a serviciilor devenind o marcă înregistrată a INTECO HOLDING, am deschis această fabrică mobilă de betoane pentru clienții noștri“, ne-a declarat Ovidiu Palcu, omul de afaceri care deține compania INTECO HOLDING.

Stația de Betoane de la Horia are capacitatea de producție de circa 100 mc/h, iar capacitatea silozurilor de ciment este de 200 de tone.

Parcul auto este format din șapte autospeciale noi, moderne, de ultimă generație, pentru transportul betonului.

Stația de Betoane INTECO HOLDING este dotată la un nivel tehnic ridicat, fapt ce permite să asigure clienților o livrare promptă și de calitate. De asemenea, stația are în dotare laborator performant de încercare a betonului.

Prin această certificare, Stația de Betoane va asigura verificarea permanentă a calității materiei prime, elaborarea unor rețele competitive precum și verificarea calității produsului finit înainte de livrare.

Produse de la cei mai buni profesioniști

Betonul și mortarul sunt create în funcție de scopul lor, precum și printr-o colaborare continuă cu profesioniști, pentru a respecta standardele și cerințele structurale.

Alegerea materialelor prime și a caracteristicilor betonului trebuie făcute pe baza unei cooperări între departamentul tehnologic, șeful de șantier și beneficiarul, având în vedere condițiile specifice ale mediului în care va fi folosit betonul.

Produsele disponibile la Stația de Betoane INTECO HOLDING sunt umătoarele: 1. C 8/10; C 12/15; C 16/20; C 20/25; C 25/30; C 30/37; C 35/45; C 40/50.

2. Beton rutier – BcR 3,5; BcR 4,0; BcR 4,5; BcR 5,0.

3. Mortar M 100.

Produsele pot fi utilizate în structuri in situ, prefabricate, construcții inginerești etc.

Mai multe informații sau comenzi la numerele de telefon: 0721964686; 0769221023; 0725585468.

Recomandările redacției