handbalMemorialul „Monica Anghel” a ajuns în acest an la ediţia cu numărul patru. Evenimentul a fost organizat de Şcoala Gimnazială „Avram Iancu”, Inspectoratul Şcolar Județean Arad şi Direcția Județeană de Sport și Tineret Arad, alături de copiii Monicăi Anghel, Alexandra şi Alexandru. La competiţia de handbal feminin au participat: CSŞ Timişoara, HC Paleu Oradea, HC Arad şi Letavetef (Ungaria). În urma rezultatelor clasamentul final a arătat astfel: 1. Timişoara, 2. Letavetef, 3. Arad, 4. Oradea.
„Atmosfera competiţiei a fost una pe măsura evenimentului. Echipele participante au dovedit un înalt nivel de pregătire şi angajament. Tot turneul a fost marcat de spiritul de fair-play şi respect pentru memoria regretatei profesoare. Mulţumim tuturor celor care au contribuit la buna desfăşurare a competiţiei, cadre didactice, DJST Arad, IŞJ Arad şi Restaurantul Clasic”, a spus Pompiliu Moldovan, director Şcoala Gimnazială “Avram Iancu”.
Echipele participante au fost  recompensate cu diplome şi cupe. Premierea a fost făcută de Pompiliu Moldovan – directorul  Şcoalii Gimnaziale „Avram Iancu” Arad, Pavel Sârbu – din partea Asociației Județene de Handbal, Dumitru Siladi – din partea DJST Arad și Paul Barta – inspector de specialitate.

Recomandările redacției