În data de 12 noiembrie 2023, în jurul orei 01:45, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism, în localitatea Labașinț.

Pentru misiune au fost alocate forțe și mijloace din cadrul Secției de Pompieri Bârzava cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă. La locul evenimentului au acționat și pompierii voluntari ai SVSU Lipova.

La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul autoturismului, flăcările propagând-se și la nivelul acoperișului unei hale aflată în imediata proximitate a mașinii.

Incediul a fost localizat și lichidat prompt de către pompieri, fără a se înregistra victime. În urma incendiului, autoturismul a fost afectat în totalitate, iar aproximativ 80 de metri pătrați din acoperișul halei au ars. Au fost salvate bunurile din interior.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuitul electric.

UPDATE: La incediu au participat 9 Pompieri Voluntari din cadrul serviciului de Pompieri Lipova si ISU Bârzava cu 2 Autospeciale de stingere. Aceștia au reușit să stingă incendiul în limitele găsite.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției