Colaboratorii, clienții dar și prietenii reprezentanței arădene „Auto Schunn” au luat parte, timp de două zile, 19-20 mai 2023, la Caravana Mercedes-EQ.

În cadrul caravanei a fost prezentată întreaga gamă de autoturisme electrice.

Am dus toate modelele Full electrice de la Mercedes -EQ începând cu cele mai mici SUV-uri: EQA și EQB. Avem modele spectaculoase de EQE și modelele luxuriante EQS și EQS SUV fiind ultimul model ieșit. Prin această experiența ne dorim ca fiecare participant, atât clienți existenți, cât și clienții noi, pasionați de autoturisme cu propulsie electrică să experimenteze ultima generație și tehnologie în materie de autoturisme electrice”, a declarat Dorin Cura, manager vânzări autoturisme noi Auto Schunn.

Acesta mai declară că în showroom sunt panouri senzoriale prin care: vrem să definim anumite aspecte ale mașinilor Full electrice de la Mercedes- EQ. De exemplu, pentru mine în urma scanării mâini, avem modelul care mi s-ar potrivi cel mai bine. Este vorba despre EQS limuzină culoare roșie cu pachet premium plus”.

În cadrul prezentării s-a vorbit și despre renovarea  showroom-ului.

După un timp îndelungat, după un an de remedieri, de construcții, redeschidem noul shorum. Acum prezentăm clienților noștri cele mai actuale mașini electrificate. Prezentăm viitorul nostru, care se pare că nu mai este reversibil. Tot mai multe mașini electrice se vor pune în piața”, a declarat  Jürgen Schunn, proprietar Auto Schunn.

Traseu de vis

Cei care s-au urcat la volanul modelelor prezentate au trăit o experiență de neuitat, mai ales că traseul ales a fost unul bine gândit. Au fost mai multe opriri, s-a urcat la Cetatea Șiria unde puterea și eleganța autoturismelor s-a îmbinat cu frumuseștea naturii. Participanții au avut ocazia să conducă atât pe soare, cât și pe ploaie, ceea ce a dat o notă aparte evenimentului. Toate modelele au fost apreciate de către cei care, pe rând, au avut ocazia să urce la volan. Una dintre opriri a fost la Moara cu Noroc, unde la fel peisajul a fost unul deosebit.

A sensory experience (într-o lume pragmatică și dinamică) gama Mercedes-EQ ridică la superlativ conexiunea mașinilor electrice cu o nouă dimensiune a simțurilor în estetică, facilități tehnice și lux progresist.

Modelele Mercedes-EQ care au fost prezente și testate de toți participanții au fost: EQA, EQB, EQE, EQS si EQS Suv.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției