stiliineuÎnfrângerea la scor de neprezentare a Ineului în fața „Bătrânei Doamne” nu reflectă întocmai realitatea din teren. Amicalul dintre cele două formații a fost per ansamblu echilibrat, diferența pe tabelă făcând-o execuțiile individuale. Popescu și Zaluschi au înscris din afara careului, așa că Abrudean nu are motive să arate cu degetul spre fundașii săi.
În schimb, pe faza de construcție, ineuanii au fost destul de lenți și previzibili. Nu de puține ori, antrenorul zărăndanilor le-a reproșat lui Francescu, Necșulescu și Georgiu că încetinesc jocul, amintindu-le că fotbalul se joacă pe goluri, nu pe ocazii. „Sunt supărat pe atitudinea unor jucători și asta pentru că una antrenez și alta joacă. Lucrăm la nesfârșit unele faze, discutăm pe marginea lor și când să le punem în practică le tratăm cu superficialitate. Dar, lăsând la o parte acest aspect, în primele 60 de minute am fost parțial mulțumit de prestația băieților”, a punctat „Știli”.
După o oră de joc, în angrenajul Ineului au apărut mai mulți fotbaliști tineri, care au cam dezamăgit marți. „Până la urmă, e normal să aibă trac. Ei vin direct din competițiile rezervate copiilor și juniorilor și doar simplul acces pe stadionul UTA le-a turnat plumb în picioare. Tot ceea ce avem de făcut este să avem răbdare și încredere în acești tineri, să-i formăm așa cum ne dorim noi și în curând o să dea randamentul scontat”, a mai spus Adrian Abrudean, referindu-se în special la Tomuț, Voștinar, Ghergar sau Hrezdac.
În fine, echipa zărăndană a reapărut și Cătălin Cornea. Din pricina unei tendinite, fotbalistul de bandă dreapta crescut de UTA a ratat marea parte a pregătirii de iarnă și, cu toate astea, a avut o evoluție destul de bună atât cât s-a aflat pe teren.  „L-am forțat puțin pentru că am dorit să-mi dau seama dacă l-au mai lăsat durerile și e pregătit de zece zile de muncă la capacitate maximă. Îmi propun să-l duc la 60-70% din capacitatea sa fizică la prima etapă, fiindcă nu prea am soluții pe banda dreaptă. De asemenea, la amicalul de sâmbătă, intenționez să-l bag la joc și pe Iambor, un alt fotbalist care s-a confruntat cu probleme medicale în această iarnă”, ne-a mai mărtu­risit Adi Abrudean. Ineul încheie seria amicalelor sâmbătă dimineața la Chișineu-Criș, împotriva formației locale ce ocupă locul 3 în Liga a IV-a Arad.

Recomandările redacției