Grav accident, în această seară, în județul Timiș. Primele informații arată că în accident au fost implicate 10 persoane, dintre care 2 ar fi murit!

Conform ISU Timiș, un autovehicul cu mai mulți pasageri s-a răsturnat în localitatea Iecea Mică, conform expressdebanat.ro. 

„La fața locului s-au deplasat de urgență o autospecială de primă intervenție, o autospecială de descarcerare, 3 echipaje SMURD, o autospecială de transport personal și victime multiple și 16 pompieri. De asemenea, la fața locului s-au deplasat și 4 ambulanțe SAJ și voluntarii de la SVSU Iecea Mare, SVSU Carpinis și SVSU Jimbolia”, arată sursa citată.

Din primele informații primite de la fața locului, ar fi vorba despre 10 persoane implicate în accident, dintre care 2 victime decedate.

UPDATE

ISU Timiș a revenit anunțând că în accident au fost implicate 12 persoane, dintre care 2 victime decedate și 10 persoane rănite.

Toți sunt bărbați, cetățeni străini.

Răniții sunt preluați de echipajele medicale și duși spre spital.

sursa: expressdebanat.ro

Zona este survolată de un elicopter. UPDATE 2 Până la urmă este vorba de opt răniți și doi morți, toți cetățeni afgani. Poliția de Frontieră controlează zona, pe lângă elicopter, și cu echipamente de termoviziune, în căutarea șoferului care momentan este considerat dispărut.

Recomandările redacției