Accident de vânătoare la Botfei: un gonaş a fost rănit la picior

0
342
www.hdnicewallpapers.com

O vânătoare organizată, duminică la Botfei, s-a soldat cu un eveniment nefericit. Unul dintre gonaşii tocmiţi să vină în ajutorul vânătorilor s-a ales cu un proiectil în picior. Potrivit informaţiilor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad proiectilul cu pricina ar fi ricoşat dintr-un pom sau dintr-o piatră, rănindu-l pe bărbatul de 37 de ani în picior. „Colegii noştri au făcut verificări, stabilind că a existat o autorizaţie de vânătoare pentru ziua respectivă. Cercetările continuă însă”, a declarat Ovidiu Liber, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.
Din informaţiile noastre, la partida de vânătoare care a fost organizată duminică la Botfei au participat şapte gonaşi şi 31 de vânători, iar printre aceştia din urmă se pare că s-ar fi aflat fratele fostului ministru al Justiţiei, Cătălin Predoiu, informaţie necon­firmată până acum oficial.
Fondul de vânătoare unde a avut loc incidentul este controlat de omul de afaceri Cristan Chişmorie şi asociaţii săi, printre care se află şi Mihai Gagu, preşedintele Asociaţiei de vânătoare Bizon Bonasus, iar despre fiul acestuia, Bogdan Gagu, există informaţii că ar lucra pentru Cătălin Predoiu.
Deşi am încercat să luăm legătura cu el, Mihai Gagu avea telefonul închis. În ceea ce îl priveşte, Cristian Chişmorie ne-a declarat că nu ştie despre ce a fost vorba, pentru că nu a parti­cipat la vânătoarea cu pricina. „Gagu s-a ocupat de organizare. Eu personal nu ştiu ce a fost acolo. Nu ştiu ce s-a întâmplat. El s-a ocupat de tot”, susţine Chişmorie.
Trebuie spus că am încercat să obţinem un punct de vedere din partea fostului ministru al Justiţiei, căruia i-am trimis câteva întrebări prin intermediul unui cabinet de avocatură cu care colaborează. Nu am primit niciun răspuns până la închiderea ediţiei.
Vânătorii cu experienţă cu care am stat de vorbă după producerea accidentului se întreabă cum a fost posibil să se întâmple aşa ceva, în condiţiile în care în mod normal vânătorii nu mai au voie să tragă atunci când văd sau aud gonaşii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.