În această noapte, în jurul orei 02:15, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină în urma unui accident rutier în care a fost implicat un autoturism, în municipiul Arad, strada Pădurii.

Pentru misiune au fost alocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD Terapie Intensivă Mobilă.

În urma accidentului au rezultat două victime, printre care una rămasă încarcerată. Pompierii au acționat pentru extragerea acesteia din autoturism, ulterior fiind preluată în viață de către echipajul medical SMURD Terapie Intensivă Mobilă și transportată la spital.
Cea de-a doua victimă a refuzat transportul la spital.

Pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului.

În noaptea de 30/31 august a.c., în jurul orei 02,15, o femeie de 34 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe str. Dr. Aurel Ardelean, spre str. M. Kogălniceanu, a intrat în coliziune cu un stâlp de beton.

În urma impactului, femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijri medicale, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge, pentru a se stabili dacă a consumat alcool.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier.

Recomandările redacției