Un accident de circulație, a avut loc, astăzi, la ora 13:41, la Pecica. Este vorba despre o tamponare între un autoturism și un camion.  Este o victimă conștientă. La fața locului se alocă un echipaj SAJ cu asistent de la substația Pecica.

UPDAPE: Victima de sex masculin de 58 de ani, conducător autoturism, prezintă contuzie parietale stânga și traumatism coloana lombară, predat la UPU.

UPDATE 1:

Reprezentanții IPJ au declarat:

În ziua de 28 februarie a.c., în jurul orei 13:40, un bărbat de 49 de ani, din județul Ilfov, în timp ce conducea o autoutilitară în cuplu cu semiremorcă, pe D.N. 7, în localitatea Pecica, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 58 de ani, din județul Arad.

În urma impactului, bărbatul de 58 de ani a fost transportat la spital, pentru evaluarea stării sale și acordarea de îngrijiri medicale.

În cazul șoferului autocamionului, rezultatele testărilor au indicat că nu se afla sub influența alcoolului sau substanțelor psihoactive, în cazul celuilalt șofer nefiind posibilă testarea la fața locului, urmând a-i fi recoltate probe biologice.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului.

Lasă un răspuns

Recomandările redacției