Vlad Chiricheș a ieșit accidentat din meciul UTA – FCSB 2-1, fiind înlocuit în minutul 77 al disputei cu sudafricanul Ngezana. Astăzi, antrenorul bucureștenilor, Elias Charalambous, a confirmat că fundașul va lipsi o perioadă destul de lungă de pe gazon.

„Băluță și Șut sunt pregătiți să intre mâine în lot. Doctorii l-au verificat (n.a. pe Vlad Chiricheș), primul diagnostic este că va lipsi 3-4 luni, dar săptămâna asta va fi din nou analizat, cred că va lipsi mult. Sper să revină cât mai rapid, sănătos și să ajute echipa. După o înfrângere nu suntem fericiți, dar e fotbal. A fost prima noastră înfrângere, trebuie să găsim modalități încât să gestionăm totul cât mai bine. Pentru mine, absențele sunt absențe, nu vreau să vorbesc despre asta, avem un lot bun și jucători buni, nu vreau să vorbesc despre fotbaliștii care nu vor juca, mâine vom folosi cel mai bun prim 11 pe care îl avem la dispoziție” a spus cipriotul înainte de disputa cu Universitatea Craiova.

Vlad Chiricheș a suferit la Arad o nouă accidentare musculară, așa cum s-a întâmplat în repetate rânduri anii precedenți, și va sta departe de gazon. În acest context, fundaşul va rata şi ultimele şase partide ale României din prelimnariile pentru EURO 2024, care se vor disputa în septembrie, octombrie și noiembrie.

Recomandările redacției