În după-amiaza zilei de 29 februarie, în jurul orei 18:20, un arădean de 43 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Aurel Vlaicu, din Arad, a schimbat direcția de deplasare, intrând într-un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, care a fost proiectat într-un stâlp de curent. În urma coliziunii, primul autoturism a fost proiectat într-un alt autoturism, oprit în coloană, condus de un arădean de 35 de ani.

În urma evenimentului rutier, șoferul celui de-al doilea autoturism, și un tânăr de 20 de ani, pasager în același vehicul, au fost transportați la spital, pentru evaluarea stării lor și acordarea de îngrijiri medicale.

Testarea conducătorilor auto a indicat că niciunul nu consumase alcool. În cazul tânărului de 23 de ani, testarea cu aparatul din dotare a indicat posibila prezență a substanțelor psihoactive, fiind dispusă recoltarea de probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a substanțelor consumate.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor producerii evenimentului rutier, într-un dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă și conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Lasă un răspuns

Recomandările redacției