A condus beat exact când polițiștii desfășurau o acțiune la Nădlac, așa că l-au prins și i-au făcut dosar penal

0
693

În ultimele zile au fost desfășurate acțiuni pe raza municipiului Arad. Printre acestea s-a numărat și o acțiune în rândul automarfarelor, dar și una pe raza orașului Pecica. Ulterior a urmat încă una la Nădlac unde au participat polițiștii orașului Nădlac împreună cu alte structuri din cadrul I.P.J. Arad. Acțiunea a avut loc ieri, 28 mai, și a avut ca scop depistarea persoanelor care nu respectă prevederile legale privind circulația pe drumurile publice sau alte norme legale. În total au fost aplicate 38 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 18.285 de lei, dintre care:
20 pentru nerespectarea regimului legal de viteză;
5 pentru nepurtarea centurii de siguranță;
2 pentru lipsa documentelor legale;
1 pentru neutilizarea luminilor de întâlnire în afara localității;
1 pentru nerespectarea legii 38/2003 privind transportul în regim de taxi;
2 pentru nerespectarea legislației privind circulația pe drumurile publice de către bicicliști;
• 1 pentru nerespectarea măsurilor privind măsurile de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de COVID-19;
6 pentru alte abateri.

De asemenea, polițiștii au reținut trei certificate de înmatriculare, fiind suspendat dreptul de utilizare a unui autovehicul. Într-un final, aceștia au avut de a face și cu o persoană care s-a urcat la volan după ce a consumat o cantitate destul de mare de alcool. În acest caz a fost întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat de 38 de ani, din Nădlac, depistat de polițiștii Serviciului Rutier în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,60 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Aceste activități nu se vor termina aici, ele vor fi desfășurate și în perioada următoare, atât în municipiu cât și în județ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.