În perioada sărbătorilor – o perioadă a generozității și desigur, a cadourilor, cu toții primim ceva. Dar de obicei, dacă vorbim de acte de caritate, de bunătate, le dăm ceva mai multă atenție celor aflați în nevoie. Și nu doar cei nevoiași sunt o prioritate acum, ci și cei merituoși, pentru că e ceasul bilanțului, la finalul unui an greu, cu realizări pentru mulți. Ei bine, există și categoria celor care nu știu cum se învârt, dar se aleg taman cu cele mai mari recompense, avantaje sau premii consistente.

De un premiu a avut parte și Adrian Țolea, care și-a recăpătat funcția de director ADI Deșeuri în instanță și care, săptămâna aceasta a ieșit public cu alte nemulțumiri. Vorbim despre mașina și telefonul de serviciu, care i se cuvin de drept…unui șef și de care, acesta a fost privat. În ziarul nostru redasem adresa acestuia, prin care anunța că va apela la instanță, dacă nu este repus în toate drepturile.

Revenind la premiu, săptămâna aceasta, Adrian Țolea a câștigat un premiu de…40.000 de euro. Momentul a fost imortalizat, întrucât câștigătorul ținea în mână CEC-ul, ca la un show de televiziune. Interesant este și cine a acordat premiul. Acesta a venit din partea „Asociației pentru Promovarea Femeii din România” și a fost acordat în urma participării la Competiția Antreprenor de IMM în Regiunea de Vest. Mai precis este un premiu în domeniul afacerilor, dar exact pentru ce merit a fost acordat nu este clar.
Adrian Țolea a postat poza pe rețelele de socializare, primind un val de aprecieri, felicitări și urări.

Recomandările redacției