O tânără din Lipova are nevoie de ajutorul semenilor pentru a duce o viață normală. Alexandra, în vârstă de 25 de ani, trece de aproape zece ani printr-o suferință teribilă, iar veniturile familiei sunt puține. Pentru a face facă tratamentelor are nevoie de ajutor.

Mama era singura care îi putea oferi sprijin, însă și ea acum are probleme de sănătate.

„Nu pot face față financiar, deoarece eu am căzut și m-am lovit foarte tare la mâna dreaptă și piciorul stâng. Tratamentele au fost și la mine foarte scumpe. Alexandra trebuie să ajungă la o clinică din Cluj unde trebuie să facă investigații medicale. Ne este greu, deoarece tratamentele prescrise de medicul specialist neurolog nu se mai compensează. Am dori să mergem la Cluj să vedem dacă putem să facem ceva pentru boala fiicei, însă avem nevoie de sprijin”, a declarat mama Alexandrei.

Aceasta mai spune că: „traiul este de mulți ani foarte greu din cauza bolii fetei, care la 8 ani a început convulsiile, la 13 ani a alunecat pe gheață și de atunci fesa dreaptă a început să se umfle, nu a mai putut sta în șezut. Este vorba despre o tumoră”.

Cei care doresc să ajute pot să sune la numărul de telefon:  0724.727.680.

Sau dona în contul: Cimpoeru Alexandra -Ancuta.

RON:RO10BTRLRONCRT0374864901

EUR: RO57BTRLEURCRT0374864901

 

Lasă un răspuns

Recomandările redacției