Politistii au reusit sa-l prinda la doua zile de la momentul in care a ucis cu sange rece doi batrani in casa lor aflata in plin centrul orasului Timișoara, langa Tribunal.

Tanarul a fost prins pe strada, nu departe de casa parintilor sai, in zona Garii de Nord din Timisoara, si inconjurat de fortele de ordine.

Tanarul se numeste Alexandru Andrei Minda si are 38 de ani.

A fost depistat în zona Gării de Nord din Timișoara, se ascundea. Putem spune că prinderea lui se datorează și sprijinului cetățenilor, întrucât aceștia au sunat de nenumărate ori la serviciul de urgență 112, pentru a oferi informații când vedeau o persoană care semăna de bărbatul căutat de polițiști”, a declarat Aurora Voicilă, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș.

Parintii suspectului au fost audiati de politisti in cursul zilei de joi si le-a fost perchezitionata locuinta. Oamenii legii aflasera ca fiul lor a venit la ei acasa, unde se schimbase de haine, iar mai apoi a plecat in oras.

Marti seara, doi batrani, sot si sotie, au fost omorati de un barbat care a intrat peste ei in casa. Nepotul celor doi a fost la un pas sa fie injunghiat de atacator, dupa ce l-a surprins in locuinta.

Cei doi soti, in varsta de 75 si 78 de ani, stateau de vorba la telefon cu unul dintre nepoti care locuieste in Germania, cand, la un moment dat au auzit zgomote in casa. Au apucat sa ii spuna nepotului ca cineva a intrat peste ei, s-au auzit niște zgomote, apoi s-a asternut linistea.

Anchetatorii spun ca este posibil ca atacul sa fi fost dat la pont, deoarece femeia ucisa a fost administratoare si marti a incasat banii de intretinere de la locatari.

sursa: opiniatimisoarei.ro

video: https://www.facebook.com/watch/?ref=embed_video&v=835185831279673

Recomandările redacției