Dinamo a oficializat astăzi transferul portarului Alexandru Roșca (20 de ani), achiziționat de la CSC Șelimbăr. Goalkeeperul a fost împrumutat de UTA în ultimul sezon și jumătate la formația sibiană, care a activat în această vară clauza de cumpărare, în valoare de 20 de mii de euro. Până la urmă, goalkeeperul nu va mai juca pentru divizionara secundă și în noul sezon, ci în Superligă, în tricoul „câinilor roșii”.

„Bine ai venit, Alexandru ROȘCA!

Dinamo București și CSC Șelimbăr au ajuns la un acord privind transferul definitiv al portarului Alexandru Roșca.

Pe numele său complet, Alexandru-Vasile Roșca-Ailiesei s-a născut la Iași pe 12 noiembrie 2003.

1.86 m, Alex a evoluat în 28 de partide în Liga a 2-a și într-un meci de Cupa României în sezonul recent încheiat. Din cele 29 de apariții, în 15 nu a primit gol. În anii trecuți, Alexandru a mai trecut pe la UTA Arad, Crișul Chișineu Criș și Progresul Pecica și a fost convocat și la reprezentativa U21 a României. Alexandru Roșca va apăra poarta echipei noastre până în 2028” este anunțul făcut de Dinamo pe pagina oficială de facebook.

La UTA, singura certitudine pentru postul de portar în acest moment este noua achiziție Robert Popa, în timp ce Cristian Blaga s-ar putea întoarce la Corvinul, unde a fost împrumutat și în sezonul trecut. Pe lângă Roșca, arădenii s-au mai despărțit de alți trei portari în această vară: Florin Iacob, Danylo Kucher și Denis Lungu-Bocean.

FOTO: Dinamo București (facebook)

Lasă un răspuns

Recomandările redacției