Alte trei școli au suspendat orele

0
1245

Începerea anului școlar a ridicat multe semne de întrebare. Una dintre cele mai discutate probleme este riscul mare de îmbolnăviri în rândul copiilor. Din păcate, oricât de mult ar încerca școlile să se ferească de virus și să își protejeze elevii, se înregistrează din ce în ce mai multe cazuri de Covid-19, în diferite școli din municipiu și județ.

Pe lângă școlile anunțate deja ca fiind afectate de virus, s-au anunțat încă trei școli, unde activitatea pedagogică a fost suspendată, din cauza descoperirii a noilor cazuri de infectare. Una dintre unitățile de învățământ despre care este vorba este Liceul Teologic Baptist „Alexa Popovici” din municipiu, unde a fost confirmat un elev de clasa a 11-a; orele au fost suspendate doar la clasa acestuia. O altă unitate de învățământ este Școala Gimnazială „Adam Müller Guttenbrunn” Zăbrani, mai exact la Grădinița cu program normal din Neudorf, grupa mică-mijlocie-mare, unde a fost confirmat tot doar un singur copil. La fel cum s-a întâmplat și în cazul de mai sus, și aici s-au suspendat orele doar la clasa afectată. Liceul Teoretic Sebiș este a treia unitate unde s-au suspendat orele. Motivul este însă, în acest caz, un cadru didactic. Au fost suspendate orele la toate clasele unde predă acesta.

Celelalte unități de învătământ, unde, până în momentul de față, s-au suspendat orele parțial sau total sunt Colegiul Csiky Gergely Arad, Liceul Sever Bocu Lipova, Școala Gimnazială Aron Cotruș Arad, Liceul Teoretic Pâncota și Școala Gimnazială Zădăreni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.