Anchetă la Şcoala Generală „Caius Iacob” din Micălaca

0
861

Un grup de 19 părinţi care au copiii înscrişi în clasa I Step by Step la Școala Generală ,,Caius Iacob” din Micălaca au făcut sesizări pe care le-au depus la conducerea şcolii, dar şi la sediul Inspectoratului Şcolar Județean Arad. Aceştia solicită schimbarea învăţătoarei, din cauza comportamentului său. Părinţii spun că aceasta nu îi lasă pe elevi să mănânce sau să bea apă în timpul orelor şi nici să meargă la toaletă. Învăţătoarea mai este acuzată de părinţi că i-a învăţat pe copii cântece religioase.
Potrivit inspectorului şcolar ge­neral al judeţului Arad, învăţătoa­rea de care părinţii sunt nemul­- ţumiţi predă de mai mulţi ani.
„Începând de luni (azi- n.n.), o echipă de control a Inspecto­ratului Şcolar va merge în unitatea de învăţământ pentru a monitoriza activitatea învăţătoarei. De la şcoala la care a pre­dat înainte de a pleca în stră­- inătate are doar referinţe bune. După ce se va finaliza controlul, voi prezenta un raport cu pri­vire la situaţia de acolo. Eu voi avea personal discuţii cu elevii, iar personal am vorbit şi cu pă­rinţii”, a declarat prof. Anca Stoenescu pentru Mediafax. (G.C.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.