Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctelor de Trecere a Frontierei Borș II și Nădlac II, împreună cu lucrători ai Comisariatului Județean Bihor și Arad din cadrul Gărzii Naționale de Mediu, nu au permis intrarea în ţară a trei mijloace de transport încărcate cu bunuri considerate a fi deșeuri, pentru care șoferii nu au putut prezenta documente necesare importului, conform prevederilor legale în vigoare.

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borș II împreună cu lucrători ai Comisariatului Județean Bihor din cadrul Gărzii Naționale de Mediu au efectuat controlul, la intrarea în ţară, asupra a două automarfare conduse de un cetățean român,respective ucrainean înmatriculate în România și Lituania. Aceștia transportau calculatoare și diferite produse second hand, în greutate de 17.771 kg, bunuri care proveneau de la diferite societăți comerciale din Germania, respectiv Italia şi erau destinate unor firme din România.

Și polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II împreună cu lucrători ai Comisariatului Județean Arad din cadrul Gărzii Naționale de Mediu au efectuat controlul, la intrarea în ţară, asupra unui automarfar condus un cetățean maghiar și care era încărcat cu 16,180 kilograme deșeuri, constând în aluminiu. Bunurile proveneau de la o societate comercială din Germania pentru o firmă din România.

În toate cazurile, existând suspiciuni cu privire la legalitatea transporturilor, polițiștii de frontieră au solicitat sprijin autorizat reprezentanților Comisariatelor Județene Bihor și Arad din cadrul Gărzii Naționale de Mediu, stabilind faptul că șoferii nu dețin documente complete necesare importului de deșeuri. În consecință, autoritățile de control nu au permis accesul pe teritoriul României.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției