Ana Morodan, în vârstă de 38 de ani, din Arad, cunoscută în lumea mondenă ca și „Contesa digitală,” și-a primit sentința joi. Reamintim că vedeta a fost condamnată în urma unui accident produs în luna martie, în condițiile în care avea permisul de conducere suspendat și se află sub influența alcoolului și a drogurilor, conform ego.ro.

Conform hotărârii Judecătoriei Sectorului 1, Ana Morodan a fost condamnată la o pedeapsă de 10 luni pentru refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice, 6 luni pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și 10 luni pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Astfel, în urma acestor acuzații, pedepsele au fost combinate, rezultând într-un total de 1 an, 3 luni și 10 zile de închisoare cu suspendare. Totuși, vedeta are o cale de atac prin intermediul instanței, deoarece sentința nu este definitivă.

De asemenea, excentrica blondă a fost obligată să participe la un program de reintegrare socială și să execute activități de muncă neremunerată în beneficiul comunității, fie la Primăria Voluntari, fie în cadrul societății Green City Voluntari SA, pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare.

Ana Morodan a fost reținută pe 28 martie, inițial fiind acuzată de provocarea unui accident în trafic, în urma refuzului de a opri la semnalele polițiștilor. Ulterior, în aceeași zi, a fost oprită din nou, iar în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că femeia avea permisul suspendat din cauza incidentelor anterioare.

sursa: ego.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției