Campionatul Național al României la Breaking şi Street Dance 2023 a avut loc în weekend. Evenimentul desfăşurat în Bucureşti la Complexul Sportiv Silva este dedicat tuturor sportivilor care se regăsesc în aceste discipline.

Juratii licentiati WDSF au fost dansatori cunoscuți din Spania, Germania și Anglia. La fel ca și în anii anteriori , Aradul este reprezentat de Adrian Bogdan Nedelciu alias Beat –The Young Hustler, obținand pentru a treia oara consecutiv titlul de campion național la breaking.

El face parte din lotul național al Romaniei si participă la toate competițiile oraganizate sub egida WDSF pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris 2024. Copiii antrenați de Bogdan Nedelciu au obtinut de asemenea un loc pe podium la toate categoriile de vârstă: Categoria Kids sub 9 ani, locurile I,II și III , la Categoria 10-12 ani – locul III, la Categoria 13-15 ani- locul I, La bgirls peste 18 ani- locul II și împreună cu echipa de copii, locul II la CREW. După premiile obținute și in anii anteriori , anul acesta confirmă din nou atât ca și sportiv, cât și ca instructor de dans.

Recomandările redacției