Sâmbătă de la ora 14.30 Bătrâna Doamnă va apărea pentru prima dată în acest an calendaristic în fața propriilor suporteri. Adversarul echipei noastre va fi lanterna roșie a clasamentului, CS Mioveni, meciul contând pentru etapa a 23-a din Superliga. În ciuda faptului că se întâlnesc ultimele două clasate, este de așteptat ca mii de utiști să se afle în tribunele Arenei „Francisc Neuman“ la ora meciului. Suporterii echipei noastre demonstrează constant că locul în clasament și numele adversarului nu sunt amănuntele cele mai importante în influențarea deciziei de a participa la meciurile echipei favorite. Dimpotrivă, este de așteptat ca fanii UTA-ei să se ridice la înălțimea reputației pe care singuri și-au creat-o și să vină în număr mare lângă echipă mai ales acum când aceasta are nevoie de sprijinul lor. În plus, rezultatul rezonabil și jocul bun făcut de băieți în a doua parte a meciului de la Craiova, alimentează optimismul fanilor într-o victorie al cărui gust nu l-au mai simțit pe propriul teren de la sfârșitul lunii august!

Biletele pentru această partidă se pun în vânzare în sistem online începând de astăzi de la ora 15:00. Acestea vor fi disponibile pe platforma bilete.ro, care poate fi accesată fie direct, fie prin intermediul site-ului oficial al clubului, la secțiunea „ticketing“.

Biletele în format fizic vor fi puse în vânzare începând cu ziua de joi, la Arena „Francisc Neuman“, după următorul program:

  • Joi: 11:00 – 13:00
  • Vineri: 14:00 – 18:00
  • Sâmbătă: începând cu ora 10:00

Prețurile biletelor sunt următoarele:

  • Peluze: 30 lei
  • Tribuna II „Gioni Broșovszky“: 45 lei
  • Tribuna I: „Coco Dumitrescu“: 60 lei

Accesul copiilor cu vârsta de până în 3 ani este gratuit. Copii cu vârsta cuprinsă între 3 și 14 ani beneficiază de 50% reducere din costul biletului, însă aceste bilete cu reducere se pot achiziționa doar în format fizic de la stadion. De asemenea, în sistemul online nu se comercializează bilete pentru Peluza Sud (cea în care se află și sectorul galeriei oaspete).

Conform site-ului weather.com, pentru ziua de sâmbătă se prognozează un cer înnorat dar fără precipitații și valorii pozitive de până la 4 grade Celsius în termometre.

(foto: uta-arad.ro)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției