În această sâmbătă au avut loc Zilele Comunei Almaș ce s-au desfășurat în parcul din satul Cil. Locuitorii din Almaș, Cil, Joia Mare, Rădești și nu numai s-au bucurat de o zi plină de activități. Primarul Aurel Costel Ginu, a gândit ziua astfel încât să fie pe placul tuturor. Începând cu ora 12 au avut loc târgul de produse tradiționale și artizanale și totodată o expoziție de animale și animăluțe.

Deosebit a fost faptul că la evenimentul organizat de Primăria și Consiliul Local Almaș au fost expuse automobile de epocă atât modele destinate șoferilor de zi cu zi cât și vehicule militare. Cel mai așteptat moment al zilei a fost Tombola Târgului, unde primarul Ginu Costea a împărțit zeci de surprize norocoșilor câștigători. Alegerea câștigătorilor s-a făcut în cel mai corect mod posibil cu ajutorul a trei plase pline cu mingi numerotate, care au fost extrase pe rând. Tombola este un eveniment ce se organizează an de al la Cil, anul acesta împlinind 18 ani de existență, iar pentru a marca evenimentul deputatul Sergiu Bâlcea a fost prezent printre oamenii din localitate împărțind premii câștigătorilor.

„Le mulțumim tuturor celor care au fost astăzi alături de noi. Pentru noi Tombola Târgului este o tradiție de 18 ani, iar faptul că l-am avut lângă noi pe deputatul Sergiu Bâlcea și pe Răzvan Cadar vicepreședintele consiliului județean a fost o onoare. Totodată le mulțumesc tuturor locuitorilor din Almaș, Joia Mare, Cil și Rădești că ne sunt alături și sper că am reușit să aducem o bucurie cu ocazia acestei sărbători”, a povestit primarul Ginu Costea.

Desigur la eveniment au participar și alte personalități printre care îl putem aminti pe Răzvan Cadar, vicepreședintele consiliului județean Arad.

În continuarea evenimentului pe scenă a urcat Fanfara Bisericii Ortodoxe Almaș, urmată de ansamblul „Flori Almășene”. Tot pe scena din Cil a urcat orchestra Răzvan Cristea cu soliștii Gabriel Stoica, Diana Belei, Sorina Lavinia și Anuța Vlad.

Recomandările redacției