Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac au depistat, la controlul de frontieră, un cetățean român care conducea un autoturism, estimat la valoarea de aproximativ 11.100 de euro, căutat de autorităţile din Elveția.

În data de 20.06.2023, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, judeţul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de ieșire din ţară, o persoană, cetăţean român, la volanul unui autoturism înmatriculat în Elveția.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare,  alertă introdusă de autorităţile din Elveția, în luna aprilie a acestui an (04.04.2023).

Bărbatul a declarat faptul că mașina a fost achiziționată în sistem leasing și nu a avea cunoştinţă despre faptul că maşina este în litigiu.

Drept urmare, autovehiculul (în valoare estimată de aproximativ 11.100 de euro) a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor.

Recomandările redacției