Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat, la controlul de frontieră, un cetățean român, care a încercat să iasă din ţară cu un autoturism marca BMW, estimat la valoarea de aproximativ 16.950 de euro, căutat de autorităţile din Germania.

În data de 12.02.2024, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, judeţul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de ieșire din țară, un bărbat, cetăţean român, la volanul unui autoturism marca BMW, înmatriculat în Germania.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare,  alertă introdusă de autorităţile din Germania, la data de 08.12.2023.

Drept urmare, autovehiculul (în valoare estimată de aproximativ 16.950 de euro) a fost indisponibilizat, în continuare fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar la finalizare vor fi luate măsurile legale ce se impun.

Lasă un răspuns

Recomandările redacției