Primăria și Consiliul Local Zăbrani sunt bucuroase să anunțe revenirea mult așteptatului Bal al Pompierilor în data de 5 mai. Evenimentul promite să ofere o seară memorabilă, plină de muzică și bucurie, iar participanții sunt invitați să se alăture într-o atmosferă festivă.

 

În centrul atenției se vor afla artiștii Claudiu Jula și Roxana Suciu, care vor urca pe scenă pentru a oferi un spectacol de neuitat. Cei prezenți la eveniment se vor putea bucura de o varietate de genuri muzicale și de momente de distracție garantată.

 

Pe lângă divertismentul muzical, participanții vor avea ocazia să participe la o tombolă incitantă, cu premii atractive. De asemenea, un bufet asortat va fi pus la dispoziția tuturor celor prezenți, oferind o varietate de gustări și băuturi pentru toate gusturile.

 

Evenimentul are și o semnificație specială din punct de vedere istoric.

SVSU Zăbrani a fost înființat în 1879, ca o nevoie vitală a comunității de a se proteja împotriva incendiilor. De atunci, voluntarii SVSU au fost mereu prezenți în situații de urgență din comunitatea Zăbrani și din zonele învecinate.

 

Primarul localității Zăbrani, Dan Codrean, a subliniat importanța și contribuția voluntarilor SVSU la siguranța și binele comunității: „Voluntarii SVSU onorează prin activitatea lor cei 145 de ani de tradiție a formațiilor de pompieri din comunitatea noastră, iar administrația locală le va susține mereu activitatea.”

Intrarea la Balul Pompierilor va costa 30 de lei de persoană, iar toți cei interesați sunt invitați să se alăture și să sărbătorească împreună această seară specială de distracție și recunoștință pentru serviciul voluntar al pompierilor din Zăbrani.

Lasă un răspuns

Recomandările redacției