trifoiCu un singur punct în Liga a IV-a, fără gol marcat şi cu 13 primite, echipa lui Marius Ciubăncan a aşteptat 35 de minute până a desfăcut prima dată apărarea celor din Sânpetru German.
Remus Păcurar, remarcat anul trecut în Liga a III-a la CS Vladimirescu, a deschis scorul, apoi Banatul a declanşat ploaia de goluri în poarta lui Lucian Constîncianu, unul din… conducătorii Forestei, forţat să intre în poartă din cauza absenței titularului M. Scerban. Până la pauză, Ţigan făcea 3-0 cu o dublă (40, 45), iar în actul secund a urmat descătuşarea, cu încă şase goluri: Gabor (55, 84, 89), Ţigan (70), Stancu (87) și G. Iancu (90), 9-0 scor final.
„Suntem o echipă frumoasă”
Prima victorie a Sânicolaului a coincis cu revenirea din concediu a portarului Florin Trifoi, care, la 3-0, i-a lăsat locul lui Vasii, transferat recent de la Mailat. „Putea fi şi mai mare scorul, adversarul a fost slăbuţ. Regretăm retragerea lui Victor Moţ, dar e alegerea lui, suntem o echipă frumoasă. Etapa viitoare mergem la Pecica, să vedem ce putem face acolo. Obiectivul e să nu luăm gol!”, a anunțat goalkeeper-ul Banatului. „Startul de campionat a fost mai greu, în afară de meciul de la Şiria unde, ca portar, n-am atins mingea a doua repriză. Ca lot suntem în prima jumătate, mai suferim la relaţiille de joc, dar sperăm să fie ok”, a încheiat „Teri”.
Banatul: Trifoi (Vasii) – Marinaşi, Sighete, Barb, Ciubăncan, Dobai (Hans), G. Iancu, Ţigan, Gabor, Dolineanu (Stancu), R. Păcurar (Bîta).
Foresta: Constâncianu – Lipitor, Curtuiş, Boroş (Scerban), Gaşpar, Socaciu, Olaru, Magyar, G. Păcurar, Dachin (Fux), Simion.
Arbitri: Laurenţiu Fodoruţ – Thomas Junger, Paul Coiş. Observatori: Adrian Apătean, Daniel Berar.

Recomandările redacției