Baraj Arad – Hunedoara pentru promovarea în Liga a III-a

0
236

Ţintarul barajului pentru promovarea în Liga a III-a a fost stabilit de Federaţia Română de Fotbal, prin tragerea la sorţi organizată la Casa Fotbalului. Conform regulamentului FRF, prima echipă extrasă din urnă va organiza pe teren propriu meciul tur al barajului pentru Liga a III-a. Meciurile de baraj se vor disputa pe 15 iunie, ora 18:00, turul, respectiv pe 22 iunie, returul de la 17:30.
Aradul a fost repartizat în Regiunea 4 vest, iar campioana judeţului nostru o va întâlni pe cea a judeţului Hunedoara. În Liga a IV-a Arad, lupta pentru câştigarea campionatului se va da cel mai probabil în 2, între Progresul Pecica şi Unirea Sântana, iar campioana Aradului va disputa manşa tur a barajului acasă, pe 15 iunie.
În Hunedoara e luptă strânsă pentru şefie, nu mai puţin de şase echipe având şanse la câştigarea campionatului. Lider e Gloria Proinstal, la egalitate de puncte, 26, cu Aurul Brad, Retezatul Haţeg are 25 de puncte, CSM Mihai Viteazul Vulcan şi Şoimul Băiţa au 22 de puncte, iar Inter Petrila 21 de puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.