De azi, noile tramvaie Imperio circulă și pe linia 10 din București.
„Suntem dedicați modernizării și eficientizării transportului public din Capitală și oferim o experiență plăcută și sigură în deplasările zilnice.
Din cele 12 tramvaie alocate liniei 10, patru au intrat pe traseu. Din totalul de 100 de tramvaie achiziționate, azi 36 sunt prezente pe șinele Bucureștiului.
Suntem încântați că noile tramvaie sunt în serviciul pasagerilor iar numărul acestora este în continuă creștere. Tramvaiele Imperio sunt foarte bine primite de către pasagerii noștri. Aceștia apreciază confortul suplimentar datorită accesibilității, disponibilității mai multor locuri și spațiului dedicat persoanelor cu dizabilități. Acum, la începutul sezonului cald, călătorii beneficiază și de aerul condiționat al vehiculelor noastre. Ca alternativă ecologică la mașina personală, noile tramvaie aduc o contribuție semnificativă la protecția climei”, a declarat Adrian Criț, Director General STB SA București.
Linia 10 asigură, urmând traseul Inelului Principal de circulație al orașului, conexiunea între toate sectoarele capitalei.

Recomandările redacției