„Capernaum”, filmul primit cu ovații la Cannes, ajunge la Cinema Arta

0
370

Unul dintre cele mai apreciate și mai emoționante filme din ultima vreme ajunge în săptămâna aceasta la Cinema Arta. Acest film s-a bucurat de 15 minute de ovații la Festivalul de Film de la Cannes din 2018, festival la care a și câștigat trei premii, printre care Marele Premiu al Juriului ȘI Premiul Juriului Ecumenic.

Capernaum este o poveste de supraviețuire în jungla periferiei moderne din Orientul Apropiat. Filmul spune povestea lui Zain, un băiețel libanez care-și dă părinții în judecată pentre „delictul” de a-l fi adus pe lume. Zain, jucat de debutantul Zain Al Rafeea, un refugiat sirian fără experiență actoricească, fuge de părinții săi neglijenți, ajungând să-și poarte singur de grijă, până când găsește adăpost în șubreda casă a lui Rahil, o refugiată etiopiană, și a bebelușului său Yonas, a cărui aventură urmează să înceapă.

Filmul rulează în cinematografe din 8 martie, iar la Cinema Arta va putea fi vizionat vineri, în 22 martie, de la ora 20:00, filmul având o durată de 121 de minute. Biletele pot fi achiziționate de la Cinema Arta de luni până joi, între orele 10 și 17, precum și vineri între orele 10 și 14 sau cu două ore înainte de începerea filmului. Este interesat de menționat și că biletele pot fi rezervate în prealabil pe e-mail, la adresa cinemaartaarad@gmail.com. Prețul acestora este de 12 lei sau la 5 lei pentru elevi, studenți și pensionari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.