Cătălin Vulturar a debutat în Superligă în victoria UTA-ei de astăzi cu FC U Craiova, 3-2. Mijlocașul a intrat pe teren în minutul 76, în locul marcatorului Joao Pedro și a ajutat echipa să mențină avantajul minim de pe tabelă. 

Vulturar are la activ mai multe meciuri la prima echipă a UTA-ei, însă acesta a fost primul pe Arena „Francisc Neuman”, iar impactul cu prima ligă și cu fanii arădeni a fost unul deosebit: „Mă bucur foarte mult că am reușit să debutez aici, în fața suporterilor arădeni, la mine acasă, țin să le mulțumesc tuturor celor din staff, îi mulțumesc lui Mister pentru încrederea pe care mi-o dă zilnic și mai ales astăzi. Când m-a introdus pe teren mi-a spus să am încredere în mine și cam atât, cred că am avut încrederea necesară. Pe acest stadion este totul foarte diferit, fanii se simt altfel, sprijinul este altul, mult mai multă lume, mult mai mulți suporteri, mă simt acasă. Mă bucur foarte mult pentru acest moment, dar mai presus de atât mă bucur și pentru faptul că am pus osul la această victorie. Din punctul meu de vedere, momentul în care am intrat a fost perfect și mă bucur foarte mult că am reușit să joc. Era un meci greu, mai ales pe final, trebuia să ne apărăm, am ținut de rezultat și până la urmă victoria a venit”

În cele aproximativ 20 de minute pe care le-a jucat, Vulturar a făcut pereche la centrul terenului cu Cristian Mihai, colegul său de generație de la CSȘ Gloria, Atletico și UTA. Cei doi au început meciul pe bancă, dar i-au înlocuit pe parcurs, ca și poziție în teren, pe titularii Marcelo Freitas și Joao Pedro. „Eu mă bucur să joc lângă Cristi, chiar e un coechipier foarte de treabă și bun, merită pe deplin ceea ce i se întâmplă în momentul de față. Este greu să joc mai mult, dar concurența aduce progres și este benefică într-o echipă care își propune obiective mari” a declarat Vulturar.

În teorie, mijlocașul se va întoarce în vară la Rapid, ca și alți doi coechipieri, Rareș Pop și Claudiu Micovschi. Până atunci însă, UTA va juca săptămâna viitoare la București cu Dinamo, iar o victorie ar putea însemna calificarea în premieră în play-off: „Până în vară mai sunt meciuri de jucat, vreau să mă concentrez pe ceea ce avem de făcut în momentul de față, pe meciul următor, pentru că este decisiv din punctul meu de vedere, iar mai apoi vom vedea ce se va întâmpla. Avem toate șansele la calificarea în play-off, suntem acolo, depindem de niște rezultate, dar trebuie să câștigăm împotriva lui Dinamo să fim în play-off” a spus internaționalul U21.

Lasă un răspuns

Recomandările redacției